Podzimní nabídka, Strana 11
Nejprodávanější
Kostky z vepřové kýty v kuchyňské úpravě o velikosti cca 3 x 3 cm.
Vepřové maso chlazené bez kosti, z boku, kýty, plece v různém poměru.
Vepřové nudličky s asijskou marinádou. Marináda neobsahuje palmový olej.
Vepřový bok ve výrobní úpravě = bez kosti, s kůží a chrupavkou.
Šťavnaté karbanátky z mletého vepřového masa a kapusty, ochucené hořčicí.
Vepřový vrabec nakrájený z řetízku z pečeně. Řetízek je část svalu, kde pečeně navazuje na bok.
Vinná klobása podle původní receptury. Základ tvoří výhradně vepřové maso, přidáno je mléko, strouhanka, moravské bílé víno a koření.
Vinná klobása podle tradiční receptury. Základ tvoří výhradně vepřové maso, přidáno je mléko, strouhanka, moravské bílé víno a koření.