Prášek do pečiva, 2,5 kg
Kód: 12443Detailní popis produktu
Přísada na kynutí pro pečivo. Skládá se z nejméně dvou chemických komponent: Látky, která vytváří oxid uhličitý a regulátoru kyselosti. Při kontaktu s vlhkostí a teplem spouští v těstě chemický proces. Díky vzniku vzduchových bublin je těsto nadýchané. Při použití prášku do pečiva nemusí těsto kynout a může se dát přímo do trouby. Prášek do pečiva je vhodný především na koláče a pečivo. Také těžká těsta s velkým množstvím tuku, cukru, ořechů a rozinek jsou díky prášku vzdušnější. Tento produkt je určen pro průmyslové zpracování.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Škrob/ Prášek do pečiva/ Fermenty na pečení |
---|---|
Hmotnost: | 2.74 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 118/28 |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY |
Stopová množství alergenů: | 03 VEJCE, 07 MLÉKO |
Bílkoviny g: | <0,5 g |
Cukry g: | <0,5 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 6,9 g |
Sůl g: | 49,2 g |
Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.