Pro vaši kuchyni, Strana 16
Nejprodávanější
Klasický párek v jedlém kolagenním střívku.
Tramezzini – italský měkký bílý chléb bez kůrky.
Svíčková z čerstvé tresky tmavé bez kůže o velikosti 150–300 g. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.
Tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares) uzený studeným kouřem na soli.
Tvrdý tvaroh na strouhání se výborně hodí k mnoha sladkým pokrmům.
Neoblíbenější knedlíky z tvarohového těsta s bohatou náplní z kousků jahod nejvyšší kvality.
Tradiční tvarohové knedlíky, bohatě plněné kousky pečlivě vybraných krájených meruněk nejvyšší kvality.
Kvalitní delikátní tmavě hnědá omáčka vhodná jako kořenící přípravek.
Výjimečný výrobek na českém trhu - kuřecí sekaná, vyuzená na bukovém dřevě. Hranatý řez 10 x 10 cm.