Pro vaši kuchyni, Strana 7
Nejprodávanější
Vepřová kýta bez kosti. Balení obsahuje převážně květovou špičku nebo ořech.
Vepřová panenka ve výrobní úpravě, tzn. s palcem a řetízkem.
Vepřová pečeně bez kosti ve výrobní úpravě (s řetízkem).
Plátky vepřové pečeně bez kosti v bylinkové marinádě.
Masitá žebra z vepřové pečeně, tepelně upravená metodou sous-vide.
Kostky z vepřové kýty v kuchyňské úpravě o velikosti cca 3 x 3 cm.
Vepřový bok ve výrobní úpravě = bez kosti, s kůží a chrupavkou.
Šťavnaté karbanátky z mletého vepřového masa a kapusty, ochucené hořčicí.
Vepřový vrabec nakrájený z řetízku z pečeně. Řetízek je část svalu, kde pečeně navazuje na bok.
Vídeňský párek se sýrem v přírodním skopovém střívku.
Vinná klobása podle tradiční receptury. Základ tvoří výhradně vepřové maso, přidáno je mléko, strouhanka, moravské bílé víno a koření.