Quorn ™ Bratwurst, vegetariánský, mykoprotein, mražený, 2,07 kg, 23 x 90 g
Kód: 54545Detailní popis produktu
Mykoproteiny jsou vysoce kvalitní bílkoviny získávané jinak než z masa. Tyto bílkoviny jsou dobrým zdrojem vlákniny, neobsahují žádný cholesterol nebo transmastné kyseliny a jen minimum tuků. Mykoproteiny jsou známé i pod značkou Quorn, která se jako přísada používá v potravinářském průmyslu pro velké množství výrobků jako náhražka masa. Klobása Quorn ™, klobása bez masa vyrobená z mykoproteinu, tvarovaná, předvařená, hluboce zmrazená. Složení: mycoprotein (42%), sušený bílek, rostlinný olej (řepkový, palmový), přírodní aroma, majoránka, bramborový škrob, stabilizátor (methylcelulóza). Ve vzácných případech mohou produkty Quorn obsahující mykoprotein z čeledi plísní vyvolat alergické reakce. Mycoprotein je bohatý na vlákninu, což může u některých lidí vést k nesnášenlivosti. Příprava v pánvi: hluboce zmrazené, s trochou oleje, opečte na všech stranách při střední teplotě, asi po dobu 14 minut. Gril: zmrazené s olejem grilujte na střední teplotě po dobu asi 14 minut ze všech stran. Před jídlem Quorn klobásu zahřejte na teplotu nejméně 72 °C. Aby nedošlo k vyschnutí, udržujte klobásu zakrytou nebo ji udržujte v teple s trochou oleje. Skladujte při teplotě nejvýše -18 °C. Po rozmrazení již znovu nezmrazujte. Rozmrazené produkty skladujte na chladném místě a spotřebujte je do 24 hodin. Alergeny: vajíčka. Odpovědný podnikatel: BestCon Food GmbH, Franz-Lenz-Strasse 1-3, D-49084 Osnabrück. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vegetariánské potraviny a veganské náhražky masa |
---|---|
Hmotnost: | 2.3 kg |
Skladovací teplota: | -18.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1015/246 |
Alergeny: | 03 VEJCE |
Bílkoviny g: | 8,6 g |
Cukry g: | <0,5 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 5,2 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 5,2 g |
Sůl g: | 1,6 g |
Tuky g: | 20 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.