Ryby a mořské plody na sushi
Vysoce kvalitní ryby a mořské plody jsou základem každého sushi. V této kategorii najdete čerstvé i mražené suroviny ideální pro přípravu sashimi, nigiri, maki a dalších japonských specialit. Nabízíme prémiového lososa, tuňáka, krevety, mušle a další mořské delikatesy, pečlivě vybrané pro maximální čerstvost a chuť. Připravte si doma dokonalé sushi s ingrediencemi, na které se můžete spolehnout!
Nejprodávanější

Vyloupané a předvařené krevety s ocáskem, naříznuté na vnitřní straně. Latinsky Penaeus Vannamei.

Filety s kůží o váze 0,9–1,4 kg.

Čerstvá svíčková z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku, bez kůže a bez kostí. Prémiová kvalita.

Filety z limandy drsné bez kostí a bez kůže. Velikost filet 55–170 g, nejčastěji cca 110 g. V kartonu 5 kg cca 45 filet.

Čerstvý platýs obecný, nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.

Platýs obecný má chutné a jemné maso, o velikosti 400+ g je vhodný na přípravu v celku.

Filety s kůží z mořského vlka.