Ryby a mořské plody, Strana 10
-
Rybí filety a porce
-
Celé ryby
-
Mořské plody
-
Rybí lahůdky
-
Kaviár, ústřice, produkty z ryb a mořských plodů
-
Kaviár
-
Hlavonožci
-
Krabí tyčinky
-
Měkkýši
-
Ostatní mořské speciality
-
Rybí výrobky
-
Uzené ryby
Nejprodávanější

LOSOS OBECNÝ (Salmo salar). Čerstvý, s kůží.

Losos obecný filet s kůží, bez šupin, s kostmi.

MSC Losos gorbuša, filety s kůží, hluboce zmrazené, glazované.

Filety s kůží o váze 0,9–1,4 kg.

Čerstvé páteře a hlavy po filetování lososa obecného (Salmo salar).

Hluboce zmrazené škrábané maso z páteře lososa obecného (Salmo salar).

Losos kousky (škrábané maso). Čerstvá ryba.

Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.

Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.

Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.

Losos obecný "Label Rouge" – celý, čerstvá ryba.

Čerstvý filet z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku s kůží, se šupinami a s kostmi (Trim B).

Kalibrované porce z lososa obecného (Salmo salar) s kůží, o hmotnosti cca 150 g (+/- 5 g). Bez glazury.