Ryby a mořské plody, Strana 17
- Rybí filety a porce
- Celé ryby
- Mořské plody
- Rybí lahůdky
- Kaviár, ústřice, produkty z ryb a mořských plodů
- Kaviár
- Hlavonožci
- Krabí tyčinky
- Měkkýši
- Ostatní mořské speciality
- Rybí výrobky
- Uzené ryby
Nejprodávanější
Čerstvé filety tresky obecné bez kůže, které mohou obsahovat kosti.
Čerstvé filety tresky obecné bez kůže, ve velikosti 400–600 g, které mohou obsahovat kosti.
Svíčková z čerstvé tresky obecné (Cod loin), bez kůže, o velikosti 500 g+. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.
Čerstvé filety bez kůže o velikosti 150–400 g, které mohou obsahovat kosti.
Filety z tresky tmavé, bez kostí a kůže.
Svíčková z čerstvé tresky tmavé bez kůže o velikosti 150–300 g. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.
Trhaný losos obecný (latinsky Salmo salar) uzený teplým kouřem na bukovém dřevu.
Čerstvý celý kuchaný tuňák žlutoploutvý.Celá ryba s hlavou ve velikosti 25–50 kg, do poznámky k objednávce prosím udejte preferovanou váhu.
Tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares) uzený studeným kouřem na soli.
Vysušené prázdné ulity z mušlí svatého Jakuba na dekoraci. Baleno po 10 ks.
Filet amerického úhoře (latinsky Anguilla rostrata).