Ryby a mořské plody, Strana 3
- Rybí filety a porce
- Celé ryby
- Mořské plody
- Rybí lahůdky
- Kaviár, ústřice, produkty z ryb a mořských plodů
- Kaviár
- Hlavonožci
- Krabí tyčinky
- Měkkýši
- Ostatní mořské speciality
- Rybí výrobky
- Uzené ryby
Nejprodávanější
Svíčková z tresky obecné (Cod loin), s kůží, o velikosti 600–1000 g. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.
Čerstvý ďas mořský nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Čerstvý ďas mořský nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Celý čerstvý ďas mořský bez hlavy nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Čerstvý ďas mořský nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.