Rýžový ocet (Junmaisu), Kisaichi, 500 ml

Kód: 58617
Neohodnoceno
750,20 Kč / ks 669,80 Kč bez DPH
Expedice do 5 dnů

Detailní informace

Detailní popis produktu

100% ocet z rýže a vína. Tento ocet vyrobený z japonské rýže se vyrábí podobným způsobem jako vinný ocet. Nejprve se vaří saké s vysokými aminokyselinami (umami), které pak asi 4 měsíce kvasí na ocet. Vlastní droždí je zásadní pro dokonalou rovnováhu vůně, kyselosti a umami. Jemná kyselinka, „čirá“ chuť. Ideální pro syrové / neohřívané pokrmy (jiné octy se v Japonsku často krátce ohřívají, aby byly mírnější). U sushi rýže Gari (nakládaný zázvor) Saba (makrela) u sushi, japonských salátů atd. Tento výrobce octa, založený v roce 1922, je specialistou na sushi ocet. Různé octové výrobky jsou v michelinských restauracích v Tokiu a Ósace oblíbené po celá desetiletí. Všechny octy se tradičně vaří ze základních japonských surovin a neobsahují žádné přísady. Všechny octy mají nízkou úroveň kyselosti, díky čemuž není sushi rýže příliš kyselá. Přírodní aminokyseliny zdůrazňují přirozenou sladkost sushi rýže. Rýžový ocet, 4,5% kyselina. Složení: rýže. Po otevření skladujte v chladu. Odpovědní podnikatelé: Dovozce: DJLC (Walter Britz), Kreuznacher Strasse 6, 14197 Berlín, Německo. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.

Doplňkové parametry

Kategorie: Asia & Ethno Food
Hmotnost: 0.66 kg
Energetická hodnota kj/kcal: 8/2
Bílkoviny g: <0,5 g
Cukry g: <0,5 g
Nasycené mastné kyseliny g: <0,1 g
Organický: Ne
Sacharidy g: <0,5 g
Sůl g: <0,01 g
Tuky g: <0,5 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz