Rýžový ocet (Junmaisu), Kisaichi, 500 ml
Kód: 58617Detailní popis produktu
100% ocet z rýže a vína. Tento ocet vyrobený z japonské rýže se vyrábí podobným způsobem jako vinný ocet. Nejprve se vaří saké s vysokými aminokyselinami (umami), které pak asi 4 měsíce kvasí na ocet. Vlastní droždí je zásadní pro dokonalou rovnováhu vůně, kyselosti a umami. Jemná kyselinka, „čirá“ chuť. Ideální pro syrové / neohřívané pokrmy (jiné octy se v Japonsku často krátce ohřívají, aby byly mírnější). U sushi rýže Gari (nakládaný zázvor) Saba (makrela) u sushi, japonských salátů atd. Tento výrobce octa, založený v roce 1922, je specialistou na sushi ocet. Různé octové výrobky jsou v michelinských restauracích v Tokiu a Ósace oblíbené po celá desetiletí. Všechny octy se tradičně vaří ze základních japonských surovin a neobsahují žádné přísady. Všechny octy mají nízkou úroveň kyselosti, díky čemuž není sushi rýže příliš kyselá. Přírodní aminokyseliny zdůrazňují přirozenou sladkost sushi rýže. Rýžový ocet, 4,5% kyselina. Složení: rýže. Po otevření skladujte v chladu. Odpovědní podnikatelé: Dovozce: DJLC (Walter Britz), Kreuznacher Strasse 6, 14197 Berlín, Německo. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Asia & Ethno Food |
---|---|
Hmotnost: | 0.66 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 8/2 |
Bílkoviny g: | <0,5 g |
Cukry g: | <0,5 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | <0,5 g |
Sůl g: | <0,01 g |
Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.