Sojová omáčka Jouzou Shoyu 300 ml
Kód: 63149Detailní popis produktu
Toto Shoyu vyrobené z regionálních základních ingrediencí má prostě fantastický „květ“, pokud na Shoyu můžete aplikovat tento odborný termín ze světa vína. Trochu lehčí než obvykle u Koikuchi (tmavé Shoyu), a proto oblíbené u mnoha 3hvězdičkových kuchařů v oblasti Kansai. Toto aroma se může vyvinout pouze díky zvláštnímu mikroklimatu v provincii Shiga: horká, vlhká léta, ledově studené a zasněžené zimy. Marunaka se vaří tradičními metodami již více než 200 let. To znamená nejen fermentaci v dřevěných sudech, ale také absenci jakýchkoli moderních či průmyslových strojů. Nástroje a zařízení, s nimiž se toto shoyu vaří, lze jinak nalézt pouze v muzeích. Samotný pivovar je památkově chráněný objekt. 100% ruční práce a tradice, která nemá konkurenci. Nejen legendární restaurace Kikunoi v Kjótu tímto shoyu přísahá, fanouškem je také Pierre Gagnaire.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 343/82 |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 06 SÓJOVÉ BOBY |
Bílkoviny g: | 8,7 g |
Cukry g: | 11 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 11 g |
Sůl g: | 16,0 g |
Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.