GelBurguer (slepovač masa a zeleniny), texturovač od Sosa, 500 g
Kód: 23307Detailní popis produktu
Tento přípravek umožňuje kombinovat jednotlivé části, obsahující bílkoviny, do jednoho celku. Můžete, například kombinovat proužky nebo kousky různých druhů ryb a masa (ať už syrové nebo vařené). Složení: Alginát sodný (E401), síran vápenatý (E 516), difosfát (E 450). Gely mohou být připraveny při jakékoliv teplotě, nemohou být ale znovu rozpuštěny. Můžete si vybrat jakýkoliv výrobek a tento za studena spolu slepit. Gelburguer drží každou teplota konstantní: ať se jedná o smažení, pečení nebo flambování. Použití: 10-15 g ve směsi se 100 ml vody. To vystačí asi na 1 kg masa nebo ryb. Po asi 30 - 40 min. začne toto proteinové lepidlo působit. Skladujte v chladu a suchu. Alergeny: Mléko. Odpovědní podnikatelé: Sosa Ingredients, S.L., Pol. Ind. Sot dAluies s/n, 08180 Moia Barcelona, Spanien. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Molekulární kuchyně |
---|---|
Hmotnost: | 0.594 kg |
Země původu: | ES |
Organický: | Ne |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.