Stab 2000, stabilizátor pro zmrzlinou a šlehačkou, Louis Francois, 1 kg
Kód: 23875Detailní popis produktu
Stabilizátor pro zmrzlinu a šlehačku. Dávkování: 3 - 4 g na litr.
Složení: Glukózový sirup, zahušťovadlo E410 (Karobová guma), gelující činidlo: E401 (Alginát sodný) a E407 (karagenan), emulgátor: E471 (Mono a diglyceridy mastných kyselin).
Dávkování: 3 - 4 g / litr. Skladujte v chladu a suchu. Charakteristika: Není třeba uvádět žádné nutriční hodnoty.
Vlastnosti / Technologické výhody
- stabilizuje vodní strukturu směsi tím, že zabraňuje tvorbě ledových krystalků, které jsou chuťově nepříjemné (antikrystalizační účinek)
- zlepšuje viskozitu směsi, zapracování vzduchu a strukturu hotových výrobků
- dodává krémovitost
- podporuje rozpínání
- zlepšuje disperzi tuků a emulguje různé složky ve směsích
- zpomaluje tání ledových tyčinek
Použití a doporučené dávkování
Zmrzliny s nízkým obsahem tuku (méně než 7,5 %) 4 až 5 gramů na litr
Zmrzliny s vysokým obsahem tuku (10 až 12 %) 2 až 3 gramy na litr
Návod k použití:
- aniž byste měnili své receptury, smíchejte v suchém stavu potřebné množství STAB 2000 s celým cukrem nebo alespoň jeho částí,
- tuto směs přidejte za stálého míchání do mléka,
- nechte 15 minut stát, aby zmrzlina zrála (bobtnala)
Poté zvyšte teplotu a postupujte jako obvykle.
Odpovědný podnikatel: LOUIS FRANCOIS, ZA PARIST 17 RUE DES VIEILLES VIGNES, 77183 CROISSY BEAUBOURG, Francie.
Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní a doplňkové zboží |
---|---|
Hmotnost: | 1.1 kg |
Organický: | Ne |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.