Šťáva k vepřové pečeni Maggi 3 kg
Kód: 646789Detailní popis produktu
Šťáva se používá k podlévání masa při pečení či dušení, k dotažení vlastních šťáv a omáček, pro zvýšení objemu výpeku z masa. Skvěle taky ladí k pokrmům z mletého masa (vepřenky, sekaná apod.).
Návod na přípravu: Odvážené množství směsi vsypeme do odměřeného množství vroucí vody, zamícháme a přivedeme k varu. Vaříme na mírném ohni v nezakrytém hrnci 3–5 minut. Občas zamícháme. Při použití výpeku dávkování přiměřeně snížíme. Hotová šťáva je stabilní při uchovávání ve vodní lázni. Výsledná šťáva má nižší obsah soli a neobsahuje glutaman sodný. Výtěžnost produktu je 58 litrů.
Uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Minimální trvanlivost: 12 měsíců.
Vyrobeno: na Slovensku.
Složení
Bramborový škrob, PŠENIČNÁ mouka, jodidovaná jedlá sůl (jedlá sůl, jodičnan draselný), sušená mletá zelenina (cibule, česnek, rajčata), sušený kvasničný výtažek (kvasničný výtažek, jedlá sůl), tuk z uzené vepřové slaniny 6,3 % (vepřový tuk, antioxidanty: výtažky z rozmarýnu), cukr, aromata (obsahují PŠENICI), rostlinný bílkovinný hydrolyzát (PŠENIČNÝ LEPEK, jedlá sůl, slunečnicový olej), směs koření (kmín, sladká paprika, pepř černý), barvivo (karamel), vepřové maso prášek (sušené vepřové maso 1 %, jodidovaná jedlá sůl: jedlá sůl, jodičnan draselný; antioxidant: výtažky z rozmarýnu), látky zvýrazňující chuť a vůni (inosinan sodný), regulátor kyselosti (kyselina citronová). Může obsahovat MLÉKO, VEJCE, SÓJU, CELER a RYBY.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šťávy k masu |
---|---|
Hmotnost: | 3 kg |
Země původu: | SVK |
Balení: | 1 x 3 kg |
Expirace od výroby: | 360 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1381 |
Tuky: | 7,4 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 3,0 g |
Sacharidy: | 53 g |
Cukry: | 9,2 g |
Vláknina: | 3,5 g |
Bílkoviny: | 9,8 g |
Sůl: | 19,8 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER, 06 SÓJOVÉ BOBY, 03 VEJCE, 07 MLÉKO, 04 RYBY |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.