Švestkový koláč s drobenkou 2600 g
Kód: 336222Detailní popis produktu
Švestkový koláč s máslovou drobenkou. Hluboce zmrazené jemné pečivo.
Návod na přípravu: Vyjměte z obalu a nechte rozmrazit v chladničce při teplotě max. +7 °C po dobu cca 12 hodin.
Skladujte při teplotě -18°C a nižší. Uchování u spotřebitele: při teplotě -18°C viz minimální trvanlivost do.
Země původu: Německo
Složení
Švestky 52,5 % (můžou obsahovat pecky), voda, MÁSLOVÁ drobenka 7,8 % (PŠENIČNÁ mouka, cukr, MÁSLO 24,9 %, glukózový sirup, palmový tuk, dextróza, modifikovaný škrob, sušená sladká SYROVÁTKA, jedlá sůl, sušené odstředěné MLÉKO, slunečnicový olej, emulgátor: E 322, MLÉČNÁ bílkovina, zahušťovadlo: E 401, barvící rostlinné extrakty (mrkev, světlice barvířská), přírodní aroma), PŠENIČNÁ mouka, cukr, rostlinné tuky (palmový, bambucké máslo, sal, illipe v různém poměru), glukózo-fruktózový sirup, celá VEJCE, sušený TVAROH, modifikovaný škrob, dextróza, rostlinné oleje (slunečnicový, kokosový, řepkový v různém poměru), PŠENIČNÝ škrob, ŠLEHAČKA, sladká sušená SYROVÁTKA, syrový persipán (meruňková jádra, cukr, voda, invertní cukerný sirup, škrob), želatinovaná PŠENIČNÁ mouka, zahušťovadla: E 412, E 410, E 401 a E 415, zvlhčující látka: E 420, glukózový sirup, emulgátory: E 472 e, E 481 a E 475, sušené odstředěné MLÉKO, jedlá sůl, skořice, barvící rostlinné extrakty (mrkev, světlice barvířská), želírující látky: E 407, E 410, přírodní aroma, kyselina: E 331, SYROVÁTKOVÉ bílkoviny.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koláče |
---|---|
Země původu: | DEU |
Balení: | 1 x 2600 g |
Expirace od výroby: | 360 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 842 |
Tuky: | 7,8 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 4,0 g |
Sacharidy: | 29 g |
Cukry: | 18 g |
Bílkoviny: | 2,3 g |
Sůl: | 0,23 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 07 MLÉKO, 03 VEJCE |
Stopová množství alergenů: | 06 SÓJOVÉ BOBY, 08 SKOŘÁPKOVÉ, 08 ORECHY, 05 ARAŠÍDY, 13 VLČÍ BOB |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.