Světlá buchta Coronet 5 kg
Kód: 642152Detailní popis produktu
CORONET Světlá buchta. Dehydratovaný výrobek, směs na přípravu dezertu.
Návod na přípravu:
Bublanina: Odměřenou směs promíchejte s daným množstvím vody a oleje. Důkladně promíchejte. Těsto vlijte na vymazaný, moukou vysypaný plech. Na povrch rovnoměrně rozložte ovoce. Pečte v mírně předehřáté troubě cca 25 minut při teplotě 180 °C až 200 °C. Ovoce není součástí balení.
Bábovka: Do daného množství vody a oleje nasypte směs a důkladně vyšlehejte. Pečte ve formách, vymaštěných a vysypaných moukou v předehřáté troubě 50 minut při teplotě 150 °C až 160 °C.
Světlá buchta s čokoládovou polevou: Do daného množství vody a oleje nasypte směs a důkladně vyšlehejte. Pečte v mírně předehřáté troubě 25 minut při teplotě 180 °C až 200 °C. Polevu rozehřejte ve vodní lázni při teplotě max. 50°C a rovnoměrně rozetřete po povrchu upečených řezů. Poleva není součástí balení. Nechte zchladnout a pak krájejte na jednotlivé porce.
Skladujte v suchu při teplotě +8 °C až + 25 °C, chraňte před světlem a mrazem. Skladujte dobře utěsněné.
Minimální trvanlivost do: viz datum na obalu.
Složení
PŠENIČNÁ mouka, cukr, sušená SYROVÁTKA, kypřicí látky: uhličitany sodné, difosforečnany, VEJCE, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), aroma.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sladká kuchyně a potřeby na pečení |
---|---|
Hmotnost: | 5 kg |
Země původu: | CZE |
Balení: | 1 x 5 kg |
Expirace od výroby: | 365 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1520 |
Tuky: | 1,5 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 0,4 g |
Sacharidy: | 78 g |
Cukry: | 38 g |
Vláknina: | 1,7 g |
Bílkoviny: | 7,9 g |
Sůl: | 1,7 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 07 MLÉKO, 03 VEJCE |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER, 06 SÓJOVÉ BOBY, 10 HOŘČICE |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.