Sýr Parmigiano Reggiano 250 g
Kód: 66328Detailní popis produktu
Pravé Parmigiano Reggiano se smí vyrábět pouze v italských provinciích Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna západně od řeky Reno a Mantua východně od Pádu. Odtud také pochází syrové mléko pro výrobu tohoto tvrdého sýra. Krávy se smějí krmit pouze trávou a neošetřeným krmivem. Na výrobu jednoho kilogramu sýra Parmiggiano Reggiano je zapotřebí přibližně 16 litrů mléka. Po srážení a formování se sýrové kotouče ponoří na 20 dní do solného nálevu a poté zrají nejméně 30 měsíců. Chuť parmezánu je velmi výrazná a s přibývajícím věkem se stává stále pikantnější. Pouze sýry testované organizací Consorzio Tutela obdrží pečeť kvality s označením původu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mléčné a chlazené |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Skladovací teplota: | 5.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1671/402 |
Alergeny: | 07 MLÉKO |
Bílkoviny g: | 32 g |
Cukry g: | <0,5 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 20 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | <0,5 g |
Sůl g: | 1,6 g |
Tuky g: | 30 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.