T-bone shortloin US
Kód: 711956Detailní popis produktu
Baleno individuálně ve vakuovém sáčku v celku. Hmotnost 1 ks je cca 8–10 kg. Prodej po jednotlivých kusech. Země původu USA Způsob chovu – grain fed (zvíře je posledních 120 dní před porážkou dokrmováno zrnem). Maso většinou pochází z plemen Hereford nebo Angus a zrálo mokrou cestou minimálně 30 dní. T-bone steak je označení pro hřbetní část, která obsahuje kost ve tvaru T. Z jedné strany kosti je nízký roštěnec (striploin) a z druhé strany kosti je svíčková. Díky kombinaci dvou skvělých druhů masa se T-bone steak řadí mezi nejlepší steakové řezy.Jednosložkový výrobek.
Výsekové hovězí maso zadní (nízký roštěnec, svíčková) s kostí chlazené, vakuově balené. Pokud není na originální etiketě uvedeno jinak, skladujte při teplotě 0 °C až +2 °C. Původ: USA Údaje „Poraženo v, Bouráno v, Referenční číslo a Šarže“ jsou uvedeny na etiketě výrobku V okamžiku dodání je maso vhodné ke spotřebě. Po otevření obalu ihned spotřebujte. Určeno k tepelné úpravě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Steakové maso – Severní Amerika |
---|---|
Hmotnost: | 8 kg |
Země původu: | USA |
Balení: | dle váhy |
Expirace od výroby: | 90 |
Alergeny: | Neobsahuje |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář