technologie a produkty Sous-Vide, Strana 2
Nejprodávanější
Červené fazole připravené a sterilované metodou sous–vide. Fazole jsou tak připraveny rovnou ke konzumaci, nemusí se už vařit.
Zrna sladké kukuřice připravené a konzervované metodou sous–vide bez přidaného cukru.
Celer připravený a sterilovaný metodou sous–vide. Celer je tak připravený rovnou ke konzumaci, nemusí se už vařit.
Mrkev nakrájená na nudličky a připravená metodou sous–vide.
Řepa nakrájená na tenké nudličky v mírném sladko–kyselém nálevu připravená metodou sous–vide.
Zrna sladké kukuřice připravená a konzervovaná metodou sous–vide bez přidaného cukru.
Kompletně hotový hovězí guláš – pomalu tažený hovězí krk s vynikající silnou tmavou omáčkou.
Hovězí kulatá plec (falešná svíčková), tepelně upravená metodou sous-vide.
Hovězí líčka v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide, se silnou omáčkou z kořenové zeleniny.
Hovězí žebro s kostí, tepelně upravené metodou sous-vide, se silnou omáčkou. Žebro je upečené zcela do měkka, jemně kořeněné, extrémně šťavnaté.