Tempura de Blat, směs na tempura těsto, 500 g
Kód: 27176Detailní popis produktu
Tempura de Blat je těsto vyrobené z pšenice - tempura, které je vhodné zejména pro výrobu panády a tempury a vytváří křupavé, bezolejové textury. Směs na panádu se smíchá se studenou vodou do hladka a může být okamžitě použita k obalení zeleniny, krevet, atd., a k dalšímu zpracování. Neutrální chuti a bez zápachu. Uschovejte na chladném a suchém místě. Složení: pšeničný škrob, pšeničná mouka, pšeničná vláknina, regulátory kyselosti: difosfát E450i, hydrogenuhličitan sodný E500ii, sůl, gluten. Dávkování: 35 g Tempura / 50 g studené vody. Skladujte v chladu a suchu. Alergeny: pšenice. Odpovědný podnikatel: Sosa Ingredients S.L., Pol.Ind. Sot d´Aluies s / n, 08180 Moia, Catalunya, Španělsko. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sosa |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1248/296 |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY |
Bílkoviny g: | 2,3 g |
Cukry g: | <0,5 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 64 g |
Sůl g: | 7,5 g |
Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.