Treska - Bacalao /Bacalhau, sušená, cca 1,5 kg
Kód: 16167Detailní popis produktu
Treska patří do jižní kuchyně. Pro výrobu sušených ryb jsou využívány především treska obecná, treska tmavá a mořský losos. Po odstranění hlavy a vykuchání jsou ryby zavěšeny na sušení na kůly, a tím jsou konzervovány. Tato treska obecné je nejdříve nasolena, a pak se suší! Cena je uvedena za 1 kg a přepočítává se dle přesné váhy produktu. Složení: treska obecná (Gadus murhua) a sůl. Příprava: při vaření tresky se určitě nemusíte bát, že by se zmenšila v důsledku ztráty vody ba naopak. Problém je tu přesně opačný: sušené tresčí maso se musí před samotnou přípravou na dva - čtyři dny namočit do vody (nepoužívejte chlorovanou vodu, jinak bude ryba hořká). V průběhu tohoto procesu se ryba zbaví přebytečné soli a změkne. Postup: Sušená treska - Bacalhau - tresku omyjte studenou vodou a dejte do misky kůží dolů, célé zalijte studenou vodou. Ryba by měla být v chladnu. Několikrát denně vodu měňte. Nechte namočené 2 - 4 dny. Skladování při teplotě + 0 °C až + 7 °C. Oblast odlovu: severovýchodní Atlantik FAO 27. Charakteristika: Nutriční informace nejsou vyžadovány. Alergeny: Ryby. Odpovědní podnikatelé: Cachide & Roldão - Comércio de Bacalhau, S.A., R. do Progresso, 4764-997 Vila Nova de Famalicão, Portugal. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rybí lahůdky |
---|---|
Hmotnost: | 1.01 kg |
Skladovací teplota: | 5.00 °C |
Alergeny: | 04 RYBY |
Organický: | Ne |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.