Treska tmavá filet bez kostí, bez kůže
Kód: 105117Detailní popis produktu
Filety z tresky tmavé, bez kostí a kůže. Velikosti filet 200–500 g, nejčastěji cca 320 g. Karton 7,5 kg cca 24 filet. Zabaleno technikou interleaved – filety jsou prokládané potravinářskou fólií, snadnější odběr jednotlivých filet. Bez glazury. Treska tmavá má tmavší, do hněda zbarvené maso, které tepelnou úpravou zesvětlá. Chuť je výrazná, příjemná. Filety jsou zmrazeny do 24 hodin od vylovení, čímž si zachovají svou strukturu, chuť i aroma. I přes nízký obsah tuku je treska tmavá až překvapivě šťavnatá. Hodí se proto skvěle ke smažení, dušení a je výborná také zapečená, např. s bramborami nebo se zeleninou. Latinsky Pollachius virens.TRESKA TMAVÁ (Pollachius virens). Odloveno v moři. Oblast odlovu FAO 27 – severovýchodní Atlantik. Podoblast odlovu ll. divize lla – Norské moře a lVa (Severní část Severního moře). Kategorie lovného zařízení: vlečné sítě.
Hluboce zmrazené. 100–500 g, bez glazury, (interleaved) prokládané. Návod na přípravu: Filety konzumujte po důkladné tepelné úpravě, vařením, dušením, pečením nebo smažením. Před přípravou nechte mírně rozmrazit. Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Uchování u spotřebitele: při -18 °C viz minimální trvanlivost do. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mořské ryby |
---|---|
Hmotnost: | 7.5 kg |
Země původu: | LTU |
Balení: | 1 x 7,5 kg |
Expirace od výroby: | 360 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 311 |
Tuky: | 0,6 g |
Bílkoviny: | 17 g |
Alergeny: | 04 RYBY |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář