Trhané vepřové maso sous-vide Banquet cca 1,1 kg
Kód: 709020Detailní popis produktu
Trhané vepřové maso – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.
Návod na přípravu:
Maso ohřejte v celku přímo v obalu při nastavení páry na 100 % a teploty 80 °C po dobu 15 minut. Celé balení následně promačkejte, aby se oddělila vlákna a smíchala s výpekem.
Nebo maso i s výpekem po ohřátí vyjměte z obalu, vlákna oddělte vidličkou a poté opatrně promíchejte.
Druhou variantou je maso po regeneraci a vybalení z obalu péct vcelku při vyšší teplotě 190 °C cca 15 min, do dosažení zlatavého povrchu, a následně natrhat.
Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.
Složení
Vepřové maso 90 %, kořenicí přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E451, zahušťovadlo: E407a, koření, sušený česnek, sušená cibule, aroma). Podíl výpeku v balení cca 25 %.
Doplňkové parametry
Kategorie: | BANQUET – maso Sous-vide |
---|---|
Hmotnost: | 1.1 kg |
Země původu: | CZE |
Balení: | cca 1,1 kg |
Expirace od výroby: | 90 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 584 |
Tuky: | 7,1 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 2,7 g |
Sacharidy: | 0,8 g |
Cukry: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 18 g |
Sůl: | 1,2 g |
Alergeny: | Neobsahuje |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.