Uzeniny a paštiky, Strana 10
-
Anglické slaniny
-
Špek / Slanina
-
Italské šunky
-
Italské uzeniny
-
Klobásy
-
Malobalení
-
Měkké salámy
-
Ostatní uzeniny
-
Párky
-
Paštiky
-
Pršuty
-
Speciality
-
Teriny
-
Španělské uzeniny
-
Šunky
-
Trvanlivé salámy
-
Uzená masa
-
Zmrazené uzeniny
Nejprodávanější

Pršuto karé se vyrábí z kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců.

Pršuto panenka se vyrábí z nejjemnějšího vepřového masa – panenské svíčkové. Výroba trvá několik týdnů.

Vynikající paprikový salám malého průměru určený na pizzu, naplátkovaný.


Fermentovaná jemně pikantní klobása maďarského typu v jedlém vepřovém střívku.

Na povrchu kulerovaná klobása výborně dochucená směsí koření v jedlém přírodním střívku.

Přetáčená klobása šunkového typu v jedlém vepřovém střívku.

Originální sušená šunka přímo ze Španělska.


Slanina špičkové kvality z vepřového boku, tepelně neopracovaná, pouze lehce zauzená studeným kouřem. Tzv. „Raw bacon“.