Uzeniny a paštiky, Strana 10
- Anglické slaniny
- Špek / Slanina
- Italské šunky
- Italské uzeniny
- Klobásy
- Malobalení
- Měkké salámy
- Ostatní uzeniny
- Párky
- Paštiky
- Pršuty
- Speciality
- Teriny
- Španělské uzeniny
- Šunky
- Trvanlivé salámy
- Uzená masa
- Zmrazené uzeniny
Nejprodávanější
Pražská šunka je šunkou nejvyšší jakosti s obsahem vepřového masa 96 %.
Pršuto karé se vyrábí z kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců.
Pršuto panenka se vyrábí z nejjemnějšího vepřového masa – panenské svíčkové. Výroba trvá několik týdnů.
Vynikající paprikový salám malého průměru určený na pizzu, naplátkovaný.
Fermentovaná jemně pikantní klobása maďarského typu v jedlém vepřovém střívku.
Na povrchu kulerovaná klobása výborně dochucená směsí koření v jedlém přírodním střívku.
Přetáčená klobása šunkového typu v jedlém vepřovém střívku.