Uzeniny a paštiky, Strana 6
- Anglické slaniny
- Špek / Slanina
- Italské šunky
- Italské uzeniny
- Klobásy
- Malobalení
- Měkké salámy
- Ostatní uzeniny
- Párky
- Paštiky
- Pršuty
- Speciality
- Teriny
- Španělské uzeniny
- Šunky
- Trvanlivé salámy
- Uzená masa
- Zmrazené uzeniny
Nejprodávanější
Kachní pršut se vyrábí z kachen, které jsou speciálně vykrmovány pro výrobu FOIE GRAS.
Měkký salám trojúhelníkového tvaru s výraznou mozaikou z kapiových floků a zeleného pepře. Je lehce kořeněný.
Tepelně opracovaný a již nakrájený kebab vyrobený z kuřecích stehen s kůží. Na 100 g výrobku bylo použito 112 g kuřecího masa.
Šťavnatá a křehká přetáčená klobása v jedlém hovězím střívku. Voní i chutná po pečené cibulce.
Koktejlový párek – mini verze davelského vídeňského párku. Naražen v přírodním skopovém střívku, uzený na bukových štěpkách.
Mini, koktejlová, verze kuřecího párku v jedlém klihovkovém střívku.
Kuřecí prsní řízky nejvyšší kvality, vyuzené na bukovém dřevu.