Vařený hroznový mošt "Saba", Appennino, 200 ml
Kód: 64919Detailní popis produktu
Saba je lehce pražený, hustý hnědý sirup, sladké chuti a příjemné vůně. Získává se z hroznového moštu, který svou hustotu získává pomalým vařením na mírném ohni. Saba se v emiliánské kuchyni tradičně používá ke kořenění polenty, jako sladký kontrast ke zralému sýru nebo k rafinaci ricotty. V Amerigo také často najdete Sabu jako dezert na vanilkové nebo mléčné zmrzlině, s vařeným ovocem a kaštany.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské potřeby |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1161/273 |
Alergeny: | 12 SO2 A SIRIČITANY |
Bílkoviny g: | <0,5 g |
Cukry g: | 52 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 68 g |
Sůl g: | <0,01 g |
Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář