Venturino dárková sada, 5 ks
Kód: 46006Detailní popis produktu
Venturino dárková sada, 5 ks. Sada se skládá z: Složení: Extra panenský olivový olej - 250 ml - extra panenský olivový olej - První jakost - přímo z oliv získané mechanickými prostředky. Skladujte mimo dosah světla a tepla. Taggiasca olivy v extra panenského olivového oleje - 180 g - Pitted Taggiasca olivy v extra panenského olivového oleje. Složení: Taggiasca olivy, extra panenský olivový olej, sůl, byliny, regulátor kyselosti: kyselina citrónová. Uchovávejte v chladu a chráňte před světlem. Pate z Taggiasca oliv - 180 g - Složení: 80% Taggiasca olivy, extra panenský olivový olej, sůl, bylinky, regulátor kyselosti: kyselina citrónová. Genovese Pistou - 180 g - Složení: 30% Genovese Basil D.O.P., 30% extra panenský olivový olej, kešu, příprava sýrů (sýr, sušená syrovátka, sůl, teplota tání soli: fosforečnan sodný), Gran Padano D.O.P. (Mléko, sůl, syřidlo, lysozym z přírodního proteinu extrahovaného EI), piniové oříšky, česnek, sůl, rostlinná vlákna, regulátor kyselosti: kyselina citrónová. Pesto Rosso - 180 g - Složení: 25% bazalka Genoves DOP, 20% extra panenský olivový olej, 17% rajčatový protlak, 17% rajčat masa, 12% kešu oříšky, syrovátka, příprava sýrů (sýr, sušená syrovátka, sůl, teplota tání soli: fosforečnan sodný), Gran Padano DOP (Mléko, sůl, syřidlo, lysozym z přírodního proteinu extrahovaného EI), piniové oříšky, česneku, rostlinná vláknina, sůl, regulátor kyselosti: kyselina citrónová. Skladovat v chladu, suchu a chránit před světlem. Po otevření uchovávejte v chladničce. Země původu: Itálie. Vlastnosti: bílkovina ze zvířecího mléka. Alergeny: mléko, vejce, ořechy. Odpovědní podnikatelé: Frantoio Venturino Bartlomeo di Venturino, Via Molini 1, 18013 Diano San Pietro, Italien.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Hmotnost: | 1.93 kg |
Alergeny: | 08d KEŠU, 08 OŘECHY, 07 MLÉKO, 03 VEJCE |
Organický: | Ne |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.