Vepřová plec sous-vide Banquet cca 2,1 kg

Kód: 709001
CHLAZENÁ DOPRAVA
638,20 Kč / balení 2,1 kg 569,80 Kč bez DPH 303,90 Kč / 1 kg
Expedice do 3 dnů

Vepřová plec v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vepřová plec – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Bez lepku.

Návod na přípravu:
• Regenerace pro použití s omáčkou: Maso nakrájejte na plátky, rozložte do gastronádoby a ohřejte v páře při 80 °C po dobu 15 minut, popř. při 100 °C po dobu 8 minut. Nebo maso ohřejte v celku přímo v obalu při nastavení páry na 100 % a teploty 78 °C po dobu 15 minut. Poté slijte výpek a využijte ho k přípravě omáčky.
• Pečení: Maso vyjměte z obalu a pečte při teplotě 220 °C na barvu.
• Grilování: Maso vyjměte z obalu, slijte výpek, plátky opečte na kontaktním nebo zahradním grilu a výpek použijte na potírání masa nebo přípravu marinády.

Po otevření zpracujte do 48 hodin.

Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.

Složení

Vepřová plec 90 %, kořenicí přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, kvasnicový extrakt, dextróza).

Doplňkové parametry

Kategorie: BANQUET – maso Sous-vide
Hmotnost: 2.1 kg
Země původu: CZE
Balení: cca 2,1 kg
Expirace od výroby: 90
Energetická hodnota kj/kcal: 584
Tuky: 7,1 g
Nasycené mastné kyseliny: 2,7 g
Sacharidy: 0,8 g
Cukry: <0,5 g
Bílkoviny: 18 g
Sůl: 1,2 g
Alergeny: Neobsahuje
Stopová množství alergenů: 09 CELER

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz