Vepřová plec sous-vide Banquet cca 2,1 kg
Kód: 709001Detailní popis produktu
Vepřová plec – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Bez lepku.
Návod na přípravu:
• Regenerace pro použití s omáčkou: Maso nakrájejte na plátky, rozložte do gastronádoby a ohřejte v páře při 80 °C po dobu 15 minut, popř. při 100 °C po dobu 8 minut. Nebo maso ohřejte v celku přímo v obalu při nastavení páry na 100 % a teploty 78 °C po dobu 15 minut. Poté slijte výpek a využijte ho k přípravě omáčky.
• Pečení: Maso vyjměte z obalu a pečte při teplotě 220 °C na barvu.
• Grilování: Maso vyjměte z obalu, slijte výpek, plátky opečte na kontaktním nebo zahradním grilu a výpek použijte na potírání masa nebo přípravu marinády.
Po otevření zpracujte do 48 hodin.
Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.
Složení
Vepřová plec 90 %, kořenicí přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, kvasnicový extrakt, dextróza).
Doplňkové parametry
Kategorie: | BANQUET – maso Sous-vide |
---|---|
Hmotnost: | 2.1 kg |
Země původu: | CZE |
Balení: | cca 2,1 kg |
Expirace od výroby: | 90 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 584 |
Tuky: | 7,1 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 2,7 g |
Sacharidy: | 0,8 g |
Cukry: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 18 g |
Sůl: | 1,2 g |
Alergeny: | Neobsahuje |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.