Vepřová žebra s BBQ medovou marinádou sous-vide Banquet, cca 1,6 kg
Kód: 709026Detailní popis produktu
Vepřová žebra s BBQ medovou marinádou jsou plně tepelně upravený masný produkt, vyráběný v České republice společností Bidfood Opava s.r.o. Produkt se skládá z masitých žebírek z vepřové pečeně (90 % obsahu), které jsou důkladně marinovány v lahodné medové BBQ marinádě a pečlivě připravovány metodou sous-vide. Tato metoda zahrnuje vaření masa ve vakuu na nízkých teplotách po velmi dlouhou dobu, což maximalizuje zachování přirozené chuti, šťavnatosti a struktury potravin. Výsledkem je vysoký kulinářský zážitek s minimální ztrátou živin.
Balení obsahuje cca 1,6 kg včetně výpeku, který tvoří cca 10 % celkové hmotnosti. Produkt je již plně tepelně upravený a je tak připraven k okamžité spotřebě. Před konzumaci se doporučuje zahřát celé balení ve vodní lázni, na páře nebo pod proudem horké vody a následně ho dopéct v konvektomatu, v horkovzdušné troubě nebo na grilu pro získání křupavého povrchu a atraktivní barvy.
Pro lepší chuť a vzhled se doporučuje před pečením potřít maso marinádou. Po otevření by měl být produkt zpracován do 48 hodin.
Složení: Vepřová žebra 90 %, kořenící přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, kvasnicový extrakt, dextróza).
Vepřová žebra s BBQ medovou marinádou skladujte při teplotě +2 až +8 °C maximálně 5 dnů, nebo při 0 až +2 °C, pak viz datum spotřeby na obalu.
Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | BANQUET – maso Sous-vide |
---|---|
Hmotnost: | 1.6 kg |
Země původu: | CZE |
Balení: | cca 1,7 kg |
Expirace od výroby: | 90 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 823 |
Tuky: | 13 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 4,4 g |
Sacharidy: | 2,2 g |
Cukry: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 18 g |
Sůl: | 1,4 g |
Alergeny: | Neobsahuje |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.