Vepřové maso
- Vepřová krkovice
- Vepřová kýta
- Vepřové maso na guláš
- Vepřové koleno
- Vepřová žebra, droby a ostatní
- Vepřová plec
- Vepřová pečeně
- Vepřová panenka
- Sele
- Vepřový bok
Nejprodávanější
Surový vepřový bok s kostí a kůží – odstraněny pouze mléčné žlázy, krevní sraženiny a obě špičky od hrudníku a kýty.
Vepřová plec bez kosti v kuchyňské úpravě s mírným tukovým krytím, očištěná od krevních sraženin a šlach.
Šťavnaté karbanátky z mletého vepřového masa a kapusty, ochucené hořčicí.
Vepřový bok ve výrobní úpravě = bez kosti, s kůží a chrupavkou.
Řízek z vepřově pečeně (nemletý), obalený v tradiční domácí strouhance z pečiva.
Steaky z vepřové krkovice Duroc, individuálně vakuově zabalené ve skin obalu.
Tenké mini plátky z vepřového boku Deli. Vepřový bok v nejvyšším stupni opracování – ručně vytrhaná žebra, odstraněná chrupavka, stažená kůže i první vrstva...
Steaky z vepřové pečeně, individuálně vakuově zabalené ve skin obalu.
Baleno ve vakuovém sáčku po cca 5 kg, v kartonu 2 sáčky = cca 10 kg. Každý sáček označený etiketou.
Plátky vepřové krkovice v chilli marinádě. Plátky jsou kalibrované, každý z nich o hmotnosti 200 g. Vakuově baleno po 2 plátkách.
Tenké mini plátky z vepřové krkovice. Krkovice je opracována do kuchyňské úpravy a nakrájená speciálním strojem na tenké plátky...