Vepřové maso, Strana 2
-
Vepřová krkovice
-
Vepřová kýta
-
Vepřové maso na guláš
-
Vepřové koleno
-
Vepřová žebra, droby a ostatní
-
Vepřová plec
-
Vepřová pečeně
-
Vepřová panenka
-
Sele
-
Vepřový bok
Nejprodávanější

Kostky z vepřové kýty v kuchyňské úpravě o velikosti cca 3 x 3 cm.

Vepřový vrabec nakrájený z řetízku z pečeně. Řetízek je část svalu, kde pečeně navazuje na bok.

Baleno v kartonu po cca 10 kg, uvnitř 4 sáčky po cca 2,5 kg. Hmotnost jednotlivých palců 140–170 g.

Baleno v kartonu po 10 kg, uvnitř volně ložená játra.

Plátky z vepřové pečeně s kostí. Volitelná hmotnost plátku od cca 150 g do cca 300 g (kvůli kosti nelze plátky přesně kalibrovat).

Ručně řezaná vepřová pečeně s kostí. Na žeberní kosti zachována boková část.

Vepřová krkovice bez kosti - plátky. Volitelná gramáž plátku od 50 g do 300 g. Minimální objednávka 3 kg.

Vepřová krkovice bez kosti ve výrobní úpravě.

Vepřová krkovice marinovaná v česnekovo-paprikové marinádě o hmotnosti 2 x cca 2,5 kg.

Vepřová kýta bez kosti v kuchyňské úpravě, tzn. rozbouraná na jednotlivé šály (spodní a vrchní šál, ořech, květovou špičku a váleček), očištěná od krevních...

Nudličky z vepřové kýty v kuchyňské úpravě (bez krevních sraženin, kůstek a pouzder). Velikost nudličky je cca 0,8 x 0,8 x 6 cm.

Baleno v kartonu po cca 20 kg, jednotlivé kusy samostatně balené v sáčku (váha kusu cca 4,5 kg).

Plátky z vepřové pečeně bez kosti v kuchyňské úpravě, bez řetízku. Volitelná hmotnost plátku od 50 g výše.