Vepřové maso, Strana 2
- Vepřová krkovice
- Vepřová kýta
- Vepřové maso na guláš
- Vepřové koleno
- Vepřová žebra, droby a ostatní
- Vepřová plec
- Vepřová pečeně
- Vepřová panenka
- Sele
- Vepřový bok
Nejprodávanější
Vepřová panenka ve výrobní úpravě, tzn. s palcem a řetízkem.
Plátky vepřové pečeně bez kosti v bylinkové marinádě.
Kostky z vepřové kýty v kuchyňské úpravě o velikosti cca 3 x 3 cm.
Vepřový vrabec nakrájený z řetízku z pečeně. Řetízek je část svalu, kde pečeně navazuje na bok.
Baleno v kartonu po cca 10 kg, uvnitř 4 sáčky po cca 2,5 kg. Hmotnost jednotlivých palců 140–170 g.
Baleno v kartonu po 10 kg, uvnitř volně ložená játra.
Plátky z vepřové pečeně s kostí. Volitelná hmotnost plátku od cca 150 g do cca 300 g (kvůli kosti nelze plátky přesně kalibrovat).
Ručně řezaná vepřová pečeně s kostí. Na žeberní kosti zachována boková část.
Vhodné na pečení, grilování, minutkovou úpravu.
Vepřová krkovice bez kosti - plátky. Volitelná gramáž plátku od 50 g do 300 g. Minimální objednávka 3 kg.
Vepřová krkovice bez kosti ve výrobní úpravě.
Vepřová krkovice marinovaná v česnekovo-paprikové marinádě o hmotnosti 2 x cca 2,5 kg.
Vepřová kýta bez kosti. Balení obsahuje převážně květovou špičku nebo ořech.
Vepřová kýta bez kosti v kuchyňské úpravě, tzn. rozbouraná na jednotlivé šály (spodní a vrchní šál, ořech, květovou špičku a váleček), očištěná od krevních...