Vepřové maso, Strana 3
-
Vepřová krkovice
-
Vepřová kýta
-
Vepřové maso na guláš
-
Vepřové koleno
-
Vepřová žebra, droby a ostatní
-
Vepřová plec
-
Vepřová pečeně
-
Vepřová panenka
-
Sele
-
Vepřový bok
Nejprodávanější

Vepřová plec bez kosti v kuchyňské úpravě s mírným tukovým krytím, očištěná od krevních sraženin a šlach.

Baleno v kartonu cca 10 kg, uvnitř 15 ks po cca 700–800 g. Vrstvy jsou prokládány fólií pro snadné odebírání jednotlivých kusů.

Kostky z vepřového masa v kuchyňské úpravě, určené k přípravě guláše.

Vepřový bok ve výrobní úpravě = bez kosti, s kůží a chrupavkou.

Vepřový bok ve výrobní úpravě – ručně vytrhaná žebra, kůže a chrupavka ponechána, odstraněné mléčné žlázy a krevní sraženiny. Poměr tuku je závislý na...

Surový vepřový bok s kostí a kůží – odstraněny pouze mléčné žlázy, krevní sraženiny a obě špičky od hrudníku a kýty.

Naklepané plátky z pečeně v kuchyňské úpravě. Volitelná hmotnost plátku od 80 do 200 g. Baleno ve vakuovém sáčku. Plátky jsou připraveny...

Hmotnost 1 kusu 900–1000 g. Baleno ve vakuovém sáčku, minimální objednávka 3 ks.

Baleno v kartonu po 10 kg, váha kusu cca 700–900 g.

Řízek z vepřově pečeně (nemletý), obalený v tradiční domácí strouhance z pečiva.

Řízek z vepřově pečeně (nemletý), obalený v tradiční domácí strouhance z pečiva.