Vepřové zadní koleno s kostí sous-vide Banquet cca 0,9 kg
Kód: 709008Detailní popis produktu
Vepřové koleno zadní s kostí – sous vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.
Návod na přípravu:
Před vyjmutím kolene z obalu nejdříve zahřejte celé balení pod proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře, aby se uvolnil veškerý tuk a výpek ze sáčku.
Koleno pečte v konvektomatu nebo horkovzdušné troubě na 200 °C po dobu 20–30 minut do získání požadované barvy a křupavé kůže.
Superrychlá metoda pro více obsloužených hostů: Koleno ohřejte v mikrovlnné troubě při výkonu 700 W po dobu 7 minut, poté ho rychle dopečte na barvu na grilu nebo v salamandru.
Podmínky skladování:
při teplotě od +4 °C do +8 °C maximálně 14 dní.
při teplotě od 0 °C do +4 °C viz datum spotřeby.
Po otevření zpracujte do 48 hodin.
Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.
Složení
Vepřové koleno s kostí 90 %, kořenící přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, kvasnicový extrakt, dextróza).
Doplňkové parametry
Kategorie: | BANQUET – maso Sous-vide |
---|---|
Hmotnost: | 0.9 kg |
Země původu: | CZE |
Balení: | cca 0,9 kg |
Expirace od výroby: | 90 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 943 |
Tuky: | 18 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 5,4 g |
Sacharidy: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 17 g |
Sůl: | 1,4 g |
Alergeny: | Neobsahuje |
Stopová množství alergenů: | 09 CELER |
SOUS-VIDE
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.