Vepřové zadní koleno s kostí XL sous-vide Banquet
Kód: 709009Detailní popis produktu
Vepřové zadní koleno s kostí a částečně seříznutou kůží, tepelně upravené metodou sous-vide. Baleno ve vakuovém sáčku po 1 ks, hmotnost cca 1,1 kg včetně výpeku (cca 15 %). Tip: Pokud chcete objednat přesný počet porcí, uveďte do poznámky k objednávce počet kusů. Vyrobeno v České republice. Návod na přípravu: Před vyjmutím kolene z obalu nejdříve zahřejte celé balení pod proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře, aby se uvolnil veškerý tuk a výpek ze sáčku. Koleno pečte v konvektomatu nebo horkovzdušné troubě na 200 °C po dobu 20–30 minut do získání požadované barvy a křupavé kůže. Superrychlá metoda pro více obsloužených hostů: Koleno ohřejte v mikrovlnné troubě při výkonu 700 W po dobu 7 minut, poté ho rychle dopečte na barvu na grilu nebo v salamandru. Tipy na servírování: Koleno před pečením nebo grilováním potřete marinádou pro získání ještě atraktivnějšího vzhledu a chuti. Podávejte na prkénku s hořčicí, křenem, okurkou a chlebem.¨ Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření. Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy. Podívejte se na krátké video:Vepřové koleno s kostí 90 %, kořenící přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, kvasnicový extrakt, dextróza). Bez lepku.
Vepřové koleno zadní s kostí – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 15 %. Hmotnost: cca 1,1 kg. Podmínky skladování: • +2 až +8 °C maximálně 5 dnů • 0 až +2 °C viz datum spotřeby Po otevření zpracujte do 48 hodin. Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | BANQUET – maso Sous-vide |
---|---|
Hmotnost: | 1.1 kg |
Země původu: | CZE |
Balení: | cca 1,1 kg |
Expirace od výroby: | 120 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 943 |
Tuky: | 18 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 5,4 g |
Sacharidy: | <0,5 g |
Bílkoviny: | 17 g |
Sůl: | 1,4 g |
Alergeny: | Neobsahuje |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář