Verjus z Burgund, Fallot, 250 ml
Kód: 22101Detailní popis produktu
Verjus z Burgund, Fallot, 250 ml. Verjus (francouzsky = zelená šťáva) je mošt z nezralých hroznů. Až do 17. Století byl "Verjus" tradiční prostředek na okyselení v evropské kuchyni, ale pak díky obchodování s citróny upadl do zapomnění. Verjus je charakteristický obzvláště jemnou kyselinkou s bohatým aroma a je univerzálně použitelný. V zálivkách na saláty, pro marinování masa, omáček a samozřejmě k ochucení dezertů. Složení: Mošt z nezralých hroznů, konzervant: Oxid siřičitý. Po otevření uchovávejte v chladničce. Francouzský produkt. Vlastnosti: Není třeba uvádět žádné nutriční hodnoty. Alergeny: SO2. Odpovědní podnikatelé: ETS Fallot, Rue Henri Dunant, Square de Cluny, 21200 Beaune, Frankreich. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Octy |
---|---|
Hmotnost: | 0.42 kg |
Alergeny: | 12 SO2 A SIRIČITANY |
Organický: | Ne |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.