Vývar zeleninový Maggi
Kód: 646801Detailní popis produktu
Bujón silné zeleninové chuti je vhodný pro přípravu čirých i zahušťovaných zeleninových polévek, pro přípravu a zesílení šťáv a omáček a ke zvýraznění chuti zeleninových pokrmů, k přípravě rizota a k ochucení těstovin. Návod na přípravu: Odváženou směs bujónu rozmícháme v horké vodě (ne vařící) a krátce povaříme (cca 1 min). Doporučené dávkování je 23 g směsi na 1 l vody. Uchovává se v suchu při pokojové teplotě. Výtěžnost 1392 porcí po 250 ml. Bujón obsahuje kousky zeleniny a má přirozenou barvu zeleninového vývaru.Jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), maltodextrin, palmový tuk (palmový tuk, antioxidant: výtažky z rozmarýnu), látka zvýrazňující chuť a vůni (glutaman sodný), sušená zelenina 5,2 % (mrkev, cibule, CELER), rostlinný bílkovinný hydrolyzát (aroma, PŠENIČNÁ bílkovina, jedlá sůl, palmový olej), sušený kvasničný extrakt (kvasničný extrakt, jedlá sůl), aromata (obsahují JEČMEN, CELER), sušená petrželová nať 0,6 %, kurkuma, sušený česnekový extrakt (česnekový koncentrát 0,04 %, maltodextrin). % - vztaženo na obsah složky v celém výrobku.
Jemný zeleninový vývar Maggi. Dehydratovaný výrobek. Dávkování 23 g na 1 litr vody. Výtěžnost 1392 porcí po 250 ml. Návod k přípravě: Odvážené množství směsi vsypeme do odměřeného množství horké vody, zamícháme a krátce zavaříme. Pozor, nesypte směs do vařící vody, mohlo by dojít k vykypění a opaření. Uchovejte v suchu při pokojové teplotě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bujóny a vývary – zeleninové |
---|---|
Hmotnost: | 8 kg |
Země původu: | SVK |
Balení: | 1 x 8 kg |
Expirace od výroby: | 450 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1205 |
Tuky: | 18 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 12 g |
Sacharidy: | 24 g |
Cukry: | 3,3 g |
Vláknina: | 1,7 g |
Bílkoviny: | 7,5 g |
Sůl: | 47,1 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01c JEČMEN, 01 OBILNINY, 09 CELER |
Stopová množství alergenů: | 06 SÓJOVÉ BOBY, 03 VEJCE, 07 MLÉKO, 07 MLIEKO, 06 SÓJOVÉ ZRNÁ, 04 RYBY, 03 VAJCIA |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář