Yuzu pasta, 1,5 kg
Kód: 35613Detailní popis produktu
Společnost Sosa je známá ve Španělsku po několik generací díky svým vysoce kvalitním přípravkům pro cukráře. V jejich sortimentu můžete najít vynikající ořechové přípravky, mrazem sušené ovoce a ovocný prášek, aroma a esenciální oleje, sušené a práškované mléčné výrobky, základní materiály pro zmrzliny a sorbety, ale i texturovače pro molekulární kuchyni. Sosa výrobky se používají téměř ve všech špičkových restauracích a cukrárnách ve Španělsku a společnost podporuje a propaguje známou školu pro cukráře EspaiSucre v Barceloně. Drobný citrusový plod yuzu, který vydrží drsné podmínky, se dříve hojně pěstoval v Číně a Tibetu. Dnes patří mezi velmi oblíbenou plodinu pěstovanou zejména v Japonsku a Koreji. Jeho mimořádně osvěžující chuť a lahodné aroma připomíná mandarinku. Yuzu bylo původně pravděpodobně vyšlechtěno zkřížením zřejmě citrusu Ichang papeda (Citrus ichangensis) právě s mandarinkou. Svým vzhledem se ale yuzu od svých známějších citrusových bratrů liší. Jeho plod je menší, obvykle žluté, či zelené barvy a je pro něj typická velká nerovnost slupky. Složení: cukr, yuzu, ovocný extrakt, zahušťovadla: pektin E440, E407 karagenan, esenciální olej, kyselina citronová E330, barviva: karamel E150d, * tartrazin E102, konzervační látka: sorban draselný E202. * E102. Dávkování: 50 g / kg. Skladování při + 2 °C - + 6 °C. Odpovědný podnikatel: Sosa Ingredients, S.L., Pol. Ind. Sot d´Aluies s / n, 08180 Moia Barcelona, Španělsko. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sosa |
---|---|
Hmotnost: | 1.7 kg |
Skladovací teplota: | 4.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1115/262 |
Bílkoviny g: | <0,5 g |
Cukry g: | 59 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 65 g |
Sůl g: | 0,33 g |
Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.