Základ pro dezerty - panna cotta basis, Elle & Vire, 1 l
Kód: 24023Detailní popis produktu
Jednodušeji a lépe už to nejde! Specialista na mléčné produkty z Normandie Elle & Vire nabízí tekutý přípravek na výrobu dezertu panna cotta, zcela v duchu italské tradice. Delikátní chuť čerstvé smetany a aromatické vanilky se spolu snoubí v extra jemně tající textuře, dezert má vynikající stabilitu. Panna Cotta může být barvena, ochucena a tvarována. Udržuje si svůj tvar i ve směsi s ovocem, coulis a karamelovou omáčkou. Výsledek je vždy senzačně krémový a smetanové chuti. Příprava: Obsah nechte pomalu rozpustit. Poté krátce povařte, naplňte, min. 3 hodiny nechte vychladnout, hotovo. Po smíchání s vegetariánskou želatinou (zb.č. 22256) může být vytvořena panna cotta fólie. Tu je možné naplnit např. jahodovou pěnou. Složení: smetana (kravské mléko), cukr, želatina, přírodní vanilkové aroma. Uchovávejte v chladu při teplotě maximálně + 8 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Chraňte před mrazem. Příprava: Vložte do hrnce a vařte za stálého míchání při + 60 °C. Naplňte do sklenic a nechte 20 minut vychladnout. Potom nechte po dobu 3 hodin při - 4 °C. Posypte cukrem, který zkaramelizuje. Vyrobeno ve Francii. Vlastnosti: bílkovina ze zvířecího mléka. Alergeny:
mléko. Odpovědný podnikatel: ELVIR SA, RUE DES CASTELLERIES B P 3, 50890 CONDE SUR VIRE, Francie. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polevy, hmoty |
---|---|
Hmotnost: | 1.053 kg |
Skladovací teplota: | 4.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1331/322 |
Alergeny: | 07 MLÉKO |
Bílkoviny g: | 2,6 g |
Cukry g: | 10 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 20 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 10 g |
Sůl g: | 0,07 g |
Tuky g: | 30 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.