Zeleninový tekutý koncentrát Chef
Kód: 646757Detailní popis produktu
Čirý tekutý koncentrát s jemným aroma a chutí zeleniny, především cibule a petrželky. Obsahuje 49 % koncentrovaného zeleninového extraktu a lze jej použít jako vývar, k dochucení studených i teplých omáček, k přípravě zálivek a dresinků nebo pro marinády a vaření metodou sous-vide. Návod na přípravu: koncentrát je bez přípravy a je určený k okamžitému použití. Pro ochucení pokrmů přidejte 5–50 ml. Pro přípravu fondu použijte 30 ml koncentrátu na 1 litr vody. Pro přípravu vývaru použijte 20 ml koncentrátu na 1 litr vody. Výtěžnost produktu 34 litrů fondu nebo 50 litrů vývaru. Neobsahuje lepek, umělá barviva, umělé příchutě ani konzervační látky. Po otevření uchovejte v chladničce (max. 5 °C) a spotřebujte do 4 měsíců.Zeleninový extrakt 49% (pitná voda, zelenina 21%: cibule, mrkev, pórek, CELER, fenykl; tymián, libeček, černý pepř, bobkový list, jedlá sůl), jedlá sůl, rehydratovaný zeleninový prášek 19% (pitná voda, cibule, pastinák, petržel, mrkev, pórek, rajčata, česnek), cukr, kvasnicový extrakt, modifikovaný kukuřičný škrob, ocet kvasný lihový, petrželový extrakt, přírodní aroma, žampionový prášek, stabilizátor: xanthan.
Kořenící přípravek tekutý; pasterovaný výrobek; bez lepku. Před použitím protřepejte. Na ochucení použijte 5-50 ml/30 ml na 1 l fondu/ 20 ml na 1 l vývaru. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření uchovejte v chladničce (do +5°C) a spotřebujte do 4 měsíců. Vhodné pro teplé i studené použití.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bujóny a vývary – zeleninové |
---|---|
Země původu: | DNK |
Balení: | 1 x 1 l |
Expirace od výroby: | 540 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 334 |
Tuky: | <0,5 g |
Nasycené mastné kyseliny: | <0,1 g |
Sacharidy: | 15 g |
Cukry: | 12 g |
Vláknina: | 1,4 g |
Bílkoviny: | 2,7 g |
Sůl: | 22,8 g |
Alergeny: | 09 CELER |
Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář