Zvěřina
Nejprodávanější
Ručně krájený zvěřinový guláš se zaměřením na kvalitu každého kousku masa. Vyrábí se z krku, kližky a karabáčku.
Ručně krájený zvěřinový guláš se zaměřením na kvalitu každého kousku masa. Vyrábí se z krku, kližky a karabáčku.
Očištěný bok z divokého prasete bez kůže, s kostí. Boky jsou pečlivě vybírány s důrazem na zachování přirozeného tukového krytí a co největší možnou zmasilost.
Vykostěná celá kýta, rozdělená na jednotlivé svaly, které jsou důkladně očištěny a odblaněny.
Šťavnatý burger z masa divočáka, ochucený, připravený k tepelné úpravě.
Ručně krájený zvěřinový guláš se zaměřením na kvalitu každého kousku masa. Vyrábí se z krku, kližky a karabáčku.
Šťavnatý burger z mletého jeleního masa, ochucený, připravený k tepelné úpravě. Pro vyšší šťavnatost je do směsi přidáno i vepřové maso.
Vykostěný a očištěný hřbet z kolouchů jelena a jelena siky. Baleno po 1–2 kusech ve vakuovém sáčku (cca 0,7–1,8 kg).
Ořech z jelena, odblaněný a důkladně očištěný z vnější i vnitřní strany.
Celá kýta z jelena siky, nebo mladých kusů jelena evropského.
Spodní šál z jelení kýty, obvykle zabalený společně s květovou špičkou (rump steak), která na tento sval anatomicky navazuje. Spodní šál s květovou špičkou jsou...