Zvěřina
Nejprodávanější

Zaječí stehna bez kůže, s kostí.Baleno po 2 kusech, v kartonu 5–6 balíčků, celkem cca 5 kg.

Celá kýta z jelena siky, nebo mladých kusů jelena evropského.

Vykostěná celá kýta, rozdělená na jednotlivé svaly, které jsou důkladně očištěny a odblaněny.

Šťavnatý burger z masa divočáka, ochucený, připravený k tepelné úpravě.

Vykostěný a očištěný hřbet z divočáka.

Ručně krájený zvěřinový guláš se zaměřením na kvalitu každého kousku masa. Vyrábí se z krku, kližky a karabáčku.

Šťavnatý burger z mletého jeleního masa, ochucený, připravený k tepelné úpravě. Pro vyšší šťavnatost je do směsi přidáno i vepřové maso.

Vykostěný a očištěný hřbet z kolouchů jelena a jelena siky. Baleno po 1–2 kusech ve vakuovém sáčku (cca 0,7–1,8 kg).

Ořech z jelena, odblaněný a důkladně očištěný z vnější i vnitřní strany.

Spodní šál z jelení kýty, obvykle zabalený společně s květovou špičkou (rump steak), která na tento sval anatomicky navazuje. Spodní šál s květovou špičkou jsou...

Ručně krájený zvěřinový guláš se zaměřením na kvalitu každého kousku masa. Vyrábí se z krku, kližky a karabáčku.