Zvěřina
Nejprodávanější
Zaječí stehna bez kůže, s kostí.Baleno po 2 kusech, v kartonu 5–6 balíčků, celkem cca 5 kg.
Šťavnatý burger z masa divočáka, ochucený, připravený k tepelné úpravě.
Šťavnatý burger z mletého jeleního masa, ochucený, připravený k tepelné úpravě. Pro vyšší šťavnatost je do směsi přidáno i vepřové maso.
Ručně krájený zvěřinový guláš se zaměřením na kvalitu každého kousku masa. Vyrábí se z krku, kližky a karabáčku.
Baleno ve vakuovém sáčku cca 0,8–1,6 kg, v balení 1–2 ks po cca 0,5–0,8 kg dle váhy zvířete.
Vykostěná celá kýta, rozdělená na jednotlivé svaly, které jsou důkladně očištěny a odblaněny.
Vykostěný a očištěný hřbet z divočáka.
Ručně krájený zvěřinový guláš se zaměřením na kvalitu každého kousku masa. Vyrábí se z krku, kližky a karabáčku.
Vykostěný a očištěný hřbet z kolouchů jelena a jelena siky. Baleno po 1–2 kusech ve vakuovém sáčku (cca 0,7–1,8 kg).
Ořech z jelena, odblaněný a důkladně očištěný z vnější i vnitřní strany.
Celá kýta z jelena siky, nebo mladých kusů jelena evropského.
Spodní šál z jelení kýty, obvykle zabalený společně s květovou špičkou (rump steak), která na tento sval anatomicky navazuje. Spodní šál s květovou špičkou jsou...